ZOEKEN

144 resultaten gevonden

  Diensten (3)
  • Offerte schilderwerk

   U kan hier een afspraak online inplannen in onze agenda voor uw offerte-schilderwerk, indien deze afspraak ons past sturen wij u een e-mail ter bevestiging van onze afspraak. De offerte voor schilderwerk is gratis en geheel vrijblijvend.

  • Offerte waterschade

   Voor niet klanten: De kostprijs van de offerte wordt in mindering gebracht indien wij ook de herstellingswerken moge uitvoeren.

  • Nazicht en onderhoud

   Kort nazicht en onderhoud van uw schilderwerk om de levensduur te verlengen. Wij komen eenmalig 4 uur alles tot in de puntjes nakijken en eventueel bijwerken waar dit nodig is. Eventueel te gebruiken materialen zijn niet inbegrepen.

  Alles bekijken
  Blogposts (6)
  • Brugs-rood het mythische kleur...

   Welk soort rood is nu 'Brugs rood' en waar komt het vandaan? Met enige regelmaat krijgen wij de vraag om buitenschrijnwerk te schilderen in het 'Brugs Rood' wat direct de vraag oproepen wat deze kleur nu precies is. Zeer weinig mensen lijken het te weten. Het heeft een zeer lange traditie maar de herkomst lijkt wat vergeten. Even wat geschiedenis: Het verhaal start voor onze streek rond (ruim rekenen) het jaar 1300 wanneer we de eerste bronvermeldingen krijgen. Rond deze periode wordt er melding gemaakt van het kweken van een plant in de Brugse poldergebieden. Namelijk de Meekrab of Mee waarvan de wortel kon gebruikt worden om rode kleurstof alizarine uit te winnen. De plant werd in onze streken vermoedelijk geintroduceerd door de Romeinen en door Karel de Grote werd de teel ervan gestimuleerd. Vandaag de dag blijft daar maar weinig van over omdat eind negentiende eeuw een synthetische vervanger werd gevonden voor dit pigment waardoor de teelt niet langer rendabel was. Kies je rood! We weten nu dat het pigment makkelijk voorhande was in het Brugse Ommeland waardoor het waarschijnlijk vaak zal gebruikt zijn voor het maken van verf. Er zullen vermoedelijk wel wat formules de ronde gedaan hebben onder schilders, maar je mag ervan uitgaan dat velen een eigen versie maakte van het rood. Pigmenten van natuurlijke stoffen zijn ook nooit constant van kwaliteit en kleur. Verwering en vervuiling doen ook veel afbreuk aan kleuren. De rode kleur staat ook nog bekend als Turks rood, kraplak en nog wat andere plaatselijke benamingen. De komst van het synthetische pigment in de verfindustrie en het grote gebruiksgemak ervan zorgde ervoor dat vele grondtoffen voor natuurlijk pigmenten overbodig werden. Voor Brugs rood zal vaak; RAL3011 bruinrood, RAL3013 tomatenrood, of nog wat anders gekozen worden... Je hebt dus eigenlijk de keuze tussen verschillende tinten rood. We adviseren je om voor rood buitenschrijnwerk een water-based lakverf te gebruiken zoals Sigma Torno Primer en Sigma Torno Satin omdat bij dergelijk type verf het rode pigment mider snel verbleekt door de zon. Ook kan geopteerd worden om een hoogglans lakverf zoals Sigma Rapid Gloss te gebruiken om een langer kleurbehoud te bekomen. Een extra weetje over ossebloedrood: Ossebloedrood (RAL3009 oxyderood) is niet gemaakt van ossebloed zoals vele denken maar is een benaming voor een type rood dat gekleurd werd met ijzeroxide (rode oker). Wel is het zo dat bloed in de middeleeuwen gebruikt werd voor het behandelen van hout. Het bloed werd voornamelijk gebruikt om de 'verf' te binden en was donker van kleur. Offerte voor raampjes in brugsrood?

  • Veilig de babykamer schilderen.

   Vaak krijgen we de vraag waarop er moet gelet worden bij het schilderen van een babykamer en of dit wel veilig is voor de baby en de toekomstige ouders. We proberen hier even kort en eenvoudig uitleg te geven. Is de verf wel veilig? De meeste muurverven van het type latex of acrylaat kunnen enigsinds veilig gebruikt worden maar we zouden je adviseren om het type verf goed te kiezen. Laat het schilderen maar aan de papa over. Lakverven met solventen zoals terpentine zijn zeker af te raden! Tijdens het aanbrengen komt een grote hoeveelheid oplosmiddel vrij en ook lang na het zogezegd drogen blijven er solventen verdampen uit de verflaag. Deze kunnen potentieel hormoonverstoorders bevatten. Acrylaatverven voor het lakken van ramen, deuren en meubels zijn veiliger om mee te werken maar we raden toch aan om voorzichtig te zijn. Indien wij u een verf zouden mogen voorstellen dan zouden wij u volgende verven aanraden: Voor muren en plafonds kan je het best opteren voor Sigma Perfect Matt . Deze verf is op basis van een 100% acrylaathars en beschikt over een aantal certificaten zoals een Europees Ecolabel certificaat, brand sertificaat en Isega sertificaat. Voor lakverf kan je Sigma Tigron Aqua Satin gebruiken. Is schuurstof schadelijk? Wij zouden ermee oppassen... Bij het werken in een stoffige omgeving zou je best een goed stofmaskertje dragen van het type PPF2 of PPF3 en steeds goed ventileren. Het zijn vooral de fijne stofdeeltjes die het lichaam binnendringen en schadelijk kunnen zijn. Zeker bij het opschuren van oude verflagen. (bv oude lagen loodverf). Kinderkamer snel gebruiken? Niet te snel! Laat de kinderkamer eerst goed ventileren alvorens deze te gebruiken en houd er rekening mee dat het even kan duren alvorens de vluchtige stoffen van verf voldoende zijn afgenomen. We raden je aan om de kamer drie maanden op voorhand te schilderen. Besluit: De toekomstige mama laat de schilderwerken best over aan de toekomstige papa of aan een vakman. Zorg voor een goede verluchting van de kamer. Gebruik geen verven op solventbasis. Draag bescherming zoals een stofmasker en een stofzuiger bij machinaal schuren. Heb je nog vragen over de toepassing van bepaalde verven in een kinderkamer? Neem gerust contact op, wij helpen je graag verder! Offerte voor uw babykamer?

  • Prijzen schilderwerk

   Hoeveel kost een professionele schilder? Je woning, appartement of vakantieverblijf even laten opfrissen door een schilder? Dan weet je natuurlijk graag hoeveel dat zal kosten om een goede schilder te laten komen. Wat bepaalt de kostprijs van schilderwerk? De schilder hout rekening bij het opstellen van de offerte met volgende punten: Het aantal kamers en ruimtes dat geschilderd moet worden. De staat van muren en plafonds dat bepaald hoeveel en moet wat bijgewerkt worden. Welk type verf en de kwaliteit van de te gebruiken materialen. Dient er ook houtwerk zoals plinten, deuren en ramen geschilderd te worden. Afstand tot de werf. De prijs per m2 Schilders en schildersbedrijven kiezen doorgaans voor een kostprijs per m2, voor grotere werven. Bij particuliere klanten en vaak ook kleinere werven zal een prijsberekening per m² niet aangewezen zijn maar zal er eerder een inschatting gemaakt worden van de hoeveelheid van werk afhankelijk van de hoekjes en kantjes. Globaal genomen mag je rekenen op een kostprijs tussen de 15€ en 48€ m² voor muren en plafond afhankelijk van welk type werk. Ook zal de prijs sterker afhangen van de grote van het aangeboden werk. Hoe groter de werf hoe lager de totale kostprijs zal zijn per m². Voor het schilderen van schrijnwerk is de prijs afhankelijk van de moeilijkheidsgraad zoals profilering, gebruik van twee kleuren, kruishout, oud of nieuw hout. De prijs in regie Bij de uitvoering van schilderwerken in regie komt het er op aan goede afspraken te maken over wat er allemaal verrekend kan worden buiten het uurtarief. Het uurtarief van de meeste schildersbedrijven ligt tussen de 35€ en 45€ per uur exclusief BTW. Daarnaast worden alle verven en verbruikte materialen nog eens appart verrekend. Het voordeel van dit tarief is dat u enkel de werkelijk gepresteerde uren en verwerkte materialen dient te betalen. Bij werken in regie kunt u meestal een korting bekomen op de verwerkte verven. Zo kan u bij ons een korting van 30% op de winkel-verf-prijs van Sigma. Zoals u ziet wordt de kostprijs voor schilderwerk bepaald door een reeks factoren. Een goede beoordeling van de uit te voeren werken is een must om de kostprijs van schilderwerk te kunnen bepalen. Daarom komen wij graag even langs om voor u een offerte op maat te maken. Vraag uw offerte voor schilderwerk hier online

  Alles bekijken
  Pagina's (8)
  • Online verfwinkel | Schildersbedrijf Verfwerk bv | Brugge

   Verfwinkel VERFWERK BV ONLINE VERFSHOP Log In VERFWINKEL 0 Alle prijzen zijn inclusief BTW Gratis verzending vanaf 150€ Zoek uw product Kies hier Alle PROMO Muurverf Lakverf buiten Lakverf binnen Gevelverf Olie-vernis Borstels-rollen Plakband-afdek Plamuur Silicone Schuurpapier Muurbekleding Alle materialen Verdunning Alle verf Eco-verf EU Indelen op -20% Snel overzicht Kleefband geel 24mm Normale prijs 9,46 € Verkoopprijs 7,57 € Maat plakband bekijken -25 % Snel overzicht Sigma Perfect Matt 10L Normale prijs 251,40 € Verkoopprijs 188,55 € Verpakking bekijken damp open Snel overzicht Facade Coat Matt Prijs 132,50 € Liter bekijken Snel overzicht Toupret houtreparatie 1kg Prijs 15,59 € bekijken Snel overzicht Toupret TX 120 20kg afwerkingsplamuur voor wanden Prijs 59,19 € bekijken Snel overzicht Verfemmer Combi Xl Prijs 17,50 € bekijken Snel overzicht Penseel Lyonse Prijs 1,08 € Maat Penseel bekijken goed reinigbaar Snel overzicht Sigmapearl Clean Satin Prijs 87,50 € Liter bekijken Meer laden KLEUR Kleurenwaaier: ​ Kleuren kiezen wordt nog steeds het vaakst gedaan met een kleurenwaaier. Als je een waaier bij de hand hebt, ook als is het geen RAL of NCS waaier, kunnen wij meestal deze kleuren voor u maken. ​ Color apps: ​ U kunt ook gebruik maken van en kleurenapp. Download een daarvoor ontwikkelde app in de app-store of google play, daarmee kunt u een kleuren kiezen of scannen. ​ Online kleurenwaaiers: ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ ​ Het rendement van verf is afhankelijk van een aantal factoren zoals vorm, ondergrond, conditie en profiel van het oppervlak, applicatiemethode, ervaring en weersomstandigheden. ​ Algemeen genomen kunnen we volgende regel gebruiken: ​ 1 liter muur en plafond verf voor gemiddeld 8m2 1 liter lakverf voor gemiddeld 14m2. ​ VERBRUIK Klik hier voor de online kleurenwaaier Verf KWALITEIT Onze verven zijn van een hoge kwaliteit en gebruiksgemak. Snel overzicht Breekmes Prijs 3,61 € Bekijken Snel overzicht Penseel Lyonse Prijs 1,08 € Bekijken Snel overzicht Isoleerspray 500ml Prijs 15,85 € Bekijken -20% Snel overzicht Verfrol anti-spat 18cm muur en plafond Normale prijs 6,21 € Verkoopprijs 4,97 € Bekijken Snel overzicht Verfemmer Combi Xl Prijs 17,50 € Bekijken Snel overzicht Rolbakje voor lakverf Prijs 1,00 € Bekijken Snel overzicht Breekmes Prijs 3,61 € Bekijken Snel overzicht Penseel Lyonse Prijs 1,08 € Bekijken Snel overzicht Isoleerspray 500ml Prijs 15,85 € Bekijken -20% Snel overzicht Verfrol anti-spat 18cm muur en plafond Normale prijs 6,21 € Verkoopprijs 4,97 € Bekijken Snel overzicht Verfemmer Combi Xl Prijs 17,50 € Bekijken Snel overzicht Rolbakje voor lakverf Prijs 1,00 € Bekijken

  • Schildersbedrijf Verfwerk bv

   Schildersbedrijf VERFWERK BV professioneel schilderwerk VOOR U Voor particulier Als particulier nood aan een goede huisschilder voor het onderhoud van uw interieur, of wenst u uw gevel te laten schilderen? Voor elk schilderwerk kan u bij ons terecht. Renovatie of nieuwbouw, u w woonhuis, appartement of vakantiehuis is bij ons in goede handen. ​ Offerte Voor bedrijven Hebt u als onderneming een schilder nodig voor het onderhoud of de inrichting van uw zaak? ​ Wij bieden een vlotte en snelle service met een minimum aan rompslomp en hinder. Uw kantoor, winkel, werkplaats nemen wij professioneel onder handen. ​ Offerte Voor overheden Heetf u als bestuur een prijsvraag, bestekadvies of een interventie nodig? ​ Wij staan voor u klaar en maken vlot een aanbieding met de nodige documenten. Eveneens kan u rekenen op een degelijke opvolging en afhandeling van elk project. ​ Contact OVER ONS Wij zijn een schildersbedrijf uit Brugge en reeds meer dan 15 jaar actief als erkend schilder. Wij voeren schilderwerken uit in voornamelijk de regio's van West- en Oost-vlaanderen. ​ Van renovatie tot nieuwbouw, voor zowel binnen- als buitenschilderwerk, wij staan voor u klaar! ​ Ons cliënteel bestaat uit vele tevreden particuliere klanten, bedrijven, overheden en architecten. ​ Kwaliteit van het werk en een langdurige relatie met de klant is voor ons een belangrijk uitgangspunt. Wij bieden u kwaliteit, vakmanschap en hoogwaardig werk tegen heldere afspraken. ​ Tot uw dienst! ​ ​ Neem vrijblijvend contact op > Alles netjes afgewerkt Wij zorgen steeds voor een nette afwerking van ons schilderwerk! 484m² Bedrijfsruimte beschikbaar 2004 Schilderen sedert 13m Eigen Hoogwerker VCA Veiligheids attesten 2960 m² Afdekkarton 2019 D13 Klasse 1 erkenning ONS WERK WIJ DOEN Buiten schilderwerk Verven van gevels Oliën van schrijnwerk Lakken van schrijnwerk Kalei plaatsen Hydrofuge behandeling Gevelornamenten Sierlijsten op gevel Herstellingen cement Airles spuiten Reinigen gevel Ontmossen Siloxan gevelverf offerte aanvragen Binnen schilderwerk Muren en plafonds Kleven vliesbehang Verven van deuren Airles en HVLP spuiten Sierlijsten en rosassen Plaatsen voltapijt en vinyl Vernissen en oliën Behang en fotobehang Decoratieve technieken Plamuren Schilderen ramen Afwerking MDF ​ offerte aanvragen Specialized Coatings Anti-roest behandelingen Anti-graffiti coating Hydrofobering Injecteren tegen vocht zwelverven voor metaal Brandvertragende vernis Koudverzinken Spuiten van lakverven Anti-schimmelverf Houtwormbestrijding Rubber verf Vloerverven ​ offerte aanvragen CONTACT Hoe kunnen wij u helpen? Kantoor: Voor elke vraag of offerte voor uw schilderwerk, kunt u eenvoudig het onderstaande formulier invullen en wij nemen snel contact met u op. Neem contact op: Dudzeelse Steenweg 602A 8380 Dudzele Brugge jeroen@verfwerk.be info@verfwerk.be Gsm: 0475/32.63.81 ​ Uw naam Uw email Telefoon Adres Onderwerp Uw bericht Verzenden > Dank u, tot snel! Offerte inplannen? U kan ook direct en eenvoudig een afspraak voor een prijsofferte plannen in onze online agenda. Agenda bekijken > Werkplaats: Ons atelier in Brugge is beriekbaar langs de Kruisabelestraat. Werken bij Verfwerk bv? Wenst u te solliciteren als schilder bij de schilders van Verfwerk? Vul op de pagina uw gegevens in. JOBS

  • . | Schildersbedrijf Verfwerk bv

   ​ A Arnou Gouden-Boomstraat 51 8000 Brugge B Baelde Jules van Praetstraat 22 8000 Brugge B Balfoort Karel Mirystraat 1 8000 Brugge B Bart Balcaen Beenhouwersstraat 11 8000 Brugge B Baruti Guido Gezellelaan 46302 8000 Brugge B Biccler Ronsaardbekestraat 118 8000 Brugge B Bomberna Wilgenstraat 53 8000 Brugge C Clevers Sint-Pieterskerklaan 73 8000 Brugge C Comptdaer Molenmeers 18 8000 Brugge D De Aartrijkenaar Schaarstraat 48 8000 Brugge D De Caluwe Cornelis Everaartstraat 102101 8000 Brugge D De Coessemaeker Jakobinessenstraat 21 8000 Brugge D De Ketelaere Balsemboomstraat 46 8000 Brugge D Deblaere Leopold I-laan 57 8000 Brugge D Decoratie Thuyn Gebr Blankenbergse Steenweg 378 8000 Brugge D Decovision Pathoekeweg 1A 8000 Brugge D Desmet Laconiastraat 19 8000 Brugge D Devisscher Gapaardstraat 5 8000 Brugge D Devlieghe Jan Frans Willemsstraat 7 8000 Brugge D Doyez Emmanuel de Neckerestraat 261 8000 Brugge F Fdk Monnikenwerve 53 8000 Brugge G Gilles Declerck Oostendse Steenweg 179 8000 Brugge H Harri Korendragersstraat 17 8000 Brugge H Herrebaut Ganzenstraat 71301 8000 Brugge H Houwen Pannenhof 6 8000 Brugge J Jeff Paintworks Oostendse Steenweg 231 8000 Brugge L Lambregts Blankenbergse Dijk 24 8000 Brugge L Lanckriet Riekstraat 4 8000 Brugge L Lescroart Ezelstraat 88 8000 Brugge L Lowyck Karel de Stoutelaan 472 8000 Brugge L Luni Hoogstuk 20 8000 Brugge P Paintbis Leopold I-laan 57 8000 Brugge P Pk Painting Kwekersstraat 90 8000 Brugge P Pollet August Vermeylenstraat 22 8000 Brugge R Renovar Sint-Pieterskerklaan 72 8000 Brugge S Schilderwerken Declerck Manuel Peterseliestraat 2 8000 Brugge S Schilderwerken Jdr August Vermeylenstraat 23 8000 Brugge S Seys Annuntiatenstraat 93 8000 Brugge S Stommeleer Koningin Elisabethlaan 26 8000 Brugge T The Line Gapaardstraat 5 8000 Brugge V Van Acker Zilverstraat 2201 8000 Brugge V Van Depitte Noorweegse Kaai 7 8000 Brugge V Van Hulle Blankenbergse Steenweg 72 8000 Brugge V Van Maele Karel Mestdaghstraat 23 8000 Brugge V Van Parys Hoogstuk 20 8000 Brugge V Vangheluwe Molenmeers 68 8000 Brugge V Vervaeke Waalsestraat 16 8000 Brugge V Viane D Dumalin Stokerij 32 8380 Dudzele I Ikaros Westkapelse Steenweg 28 8380 Dudzele S S-Decor Brouwerijstraat 12 8380 Dudzele V Verfwerk Dudzeelse Steenweg 602 A 8380 Dudzele Schilders in de buurt van Dudzele N Nollet Op 2.2 km afstand van Dudzele C Coppens Op 2.7 km afstand van Dudzele M Maertens Decor Op 2.8 km afstand van Dudzele D D’hoore Op 2.8 km afstand van Dudzele S Schilderwerken Desmedt Andy Op 3 km afstand van Dudzele R Rondel Op 3.5 km afstand van Dudzele W Wachtelaer Deco Op 3.6 km afstand van Dudzele W Wachtelaer Op 3.6 km afstand van Dudzele D Dierckens Op 3.7 km afstand van Dudzele D Dauwens Op 4 km afstand van Dudzele Langestraat 86201 8000 Brugge B Berani Nestor de Tièrestraat 1721 8300 Knokke B Blanckaert Koningslaan 24641 8300 Knokke C Cafmeyer Kragendijk 219 8300 Knokke C Callant Interieur Koningslaan 10431 8300 Knokke C Crabbe De Judestraat 101 8300 Knokke D Dd Smedenstraat 52 8300 Knokke D De Wilde Elizabetlaan 10843 8300 Knokke D Dstyle Paul Parmentierlaan 11141 8300 Knokke D Dumalin Golvenstraat 244 8300 Knokke E Everaert A A & G Renov Paul Michielslaan 92 8400 Oostende B Bakelants Filip Van Maestrichtplein 43 8400 Oostende B Brodeoux Wellingtonstraat 28 8400 Oostende C Careme Muscarstraat 222 8400 Oostende C Coopman Sterstraat 38 8400 Oostende C Corveleyn Eduard Hammanstraat 63 8400 Oostende D De Coster Oosthinderstraat 30 8400 Oostende D De Meyer Kaaistraat 45501 8400 Oostende D Dezutter Steenovenstraat 73 8400 Oostende G Gerard Duivenstraat 15 8400 Oostende G Gevaert Vanderstichelenstraat 131 8400 Oostende G Gutaj Kastanjelaan 29 8400 Oostende H Heynderickx J.M. Spalaan 78203 8400 Oostende H Hosten Schietbaanstraat 17201 8400 Oostende J Jonckheere Violierenlaan 49 8400 Oostende L Lika Kuipweg 11 8400 Oostende L Loumaste Van Dijckstraat 59 8400 Oostende M Mommerency Weeshuisstraat 1404 8400 Oostende N Nijns Nieuwelangestraat 118 8400 Oostende O Obasuyi Decoratiewerken Vingerlingstraat 2A 8400 Oostende P Pauwels Prins Roselaan 89B000 8400 Oostende P Plettner Zandvoordestraat 274 8400 Oostende P Puystiens Voorhavenlaan 1203 8400 Oostende P Pylyser Nieuwedokstraat 6 8400 Oostende R Radu Dokter Verhaeghestraat 114 8400 Oostende R Roels Aimé Liebaertstraat 16202 8400 Oostende S Schilderwerken De Keyser Eendrachtstraat 15 8400 Oostende S Serpieters Nieuwedokstraat 15 8400 Oostende T Tanghe Zilverlaan 17 8400 Oostende T Tratsaert Timmermanstraat 3 8400 Oostende V Van Eycken Stokkellaan 95 8400 Oostende V Vandesteene Langestraat 121302 8400 Oostende V Vandierendounck Molenhoekstraat 49 8400 Oostende V Vanstalle Verenigingstraat 104 8400 Oostende V Veliaj Duivenhokstraat 25 8400 Oostende V Vermeersch Spaarzaamheidstraat 29 8400 Oostende V Vermeire Wapenplein 17204 8400 Oostende V Vynck Johan Elisabethlaan 33 8400 Oostende Y Yta Longchamplaan 63 8400 Oostende Z Zeebroek Biekorfstraat 3 8400 Oostende A Artipaint Wellewaarde 7 8210 Zedelgem B Baum Doornlaan 26 8210 Zedelgem C Coma Decoratie Ruddervoordsestraat 87 8210 Zedelgem D Desloovere Esdoornlaan 6 8210 Zedelgem D Desmet Sprinkelhoevestraat 19 8210 Zedelgem D Ducrocq Torhoutsesteenweg 182 8210 Zedelgem E Eeckhout Dokter Adriaensstraat 67 8210 Zedelgem F Fiems Groenestraat 50 8210 Zedelgem F Fraeyman Wisselstraat 2 8210 Zedelgem H Huys Stadionlaan 22 8210 Zedelgem Toon meer schilders in Brugge Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen. ​ ADVICOR Houtkaai 3412, 8000 Brugge ​ AG INTEX Koningsstraat 7 A, 8800 Rumbeke​ ALGOED Bruno Brugsesteenweg 340, 8520 Kuurne​ ALG SCHILDERWERKEN DUTOIT RUDY Ter Perre 106, 8530 Harelbeke​ ALL DECORATION AND PAINTING Vichteplaats 21, 8570 Vichte​ A.P. DECOR Catryssevoetweg 4, 8470 Gistel​ ARDICOR Wezestraat 8 C, 8850 Ardooie​ ARFEUILLE Johan Kruiskalsijdestraat 12, 8900 Ieper​ ARNOU Freddy Albert Karel de Floustraat 22, 8000 Brugge​ ART - DECOR ​ Slijpesteenweg 2, 8432 Leffinge ​ ARTDESIGN ARTIMA Bedevaartstraat 4, 8490 Zerkegem Rubriek: Schilders BADGER Rudi Kenneth Zeebruggelaan 15, 8380 Lissewege​ Rubriek: Schilders BAEKELANDT - VANHOUTTEGHEM Bergelen 74, 8560 Gullegem​ BAELDE Franz Denise Frascatilaan 24, 8500 Kortrijk​ BAES - DUMOULIN Zandstraat 1, 8670 Koksijde​ BART DENECKERE EN ZOON Rubriek: Schilders BAU-DECOR Omloop-Noord 5, 8640 Woesten​ BAVO Zweerdstraat 8, 8908 Vlamertinge​ BEAUSAERT & ZOON Olmendreef 9, 8300 Westkapelle​ BEEL DECORATIE Leegstraat 34, 8780 Oostrozebeke Rubriek: Schilders BEEL Lode Tieltsteenweg 52, 8780 Oostrozebeke Rubriek: Schilders Brugstraat 12, 8870 Izege BEKAERT J. SCHILDER- EN PLEISTERWERKEN Gladioolstraat 2, 8880 Rollegem-Kapelle B EN G DELEU Pater Ver Eeckestraat 203, 8870 Kachtem BERTELOOT Philiep Wielewaalstraat 21, 8740 Pittem BEUCKELS Freddy Louis Sint-Annakerkstraat 4, 8000 Brugge BINNENHUISINRICHTING POISSONNIER Karel van de Woestijnestraat 3, 8431 Wilskerke BLAEVOET Alain Denise BOLLE HENRI & WULBRECHT DIDIER Weststraat 69, 8770 Ingelmunster BO-PAINT Schonekeerstraat 207, 8930 Lauwe Rubriek: Schilders BORMS-DECOR Zeelaan 128, 8670 Koksijde BOSSU DECOR Hogestraat 98, 8830 Hooglede Rubriek: Schilders Bouchez Christophe Guido Gezellelaan 11, 8501 Heule Rubrieken: Decoratiewerken, Schilders BOURGEOIS FREDERIC Geluwesesteenweg 67, 8940 Wervik BRAEMS Joris Voorzorgstraat 5, 8930 Menen BRUYNEEL Ivan Brouwersstraat 2, 8730 Beernem Rubriek: Schilders BUILDING IGLOOS Roeselarestraat 45, 8560 Wevelgem BUPRE DECOR Bataviastraat 2, 8310 Sint-Kruis Rubriek: Schilders Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen. Color Twist Wollestraat 19 8020 Oostkamp C Coucke Schooldreef 26 8020 Oostkamp C Coucke Splethagestraat 6 8020 Oostkamp D De Cock Brasemstraat 12 8020 Oostkamp D De Grande Ganzestraat 6 8020 Oostkamp D Dhaenens Boudewijnlaan 44 8020 Oostkamp H Hoorelbeke Patrick Patersonstraat 26 8020 Oostkamp L Lak Paint Homes Hertsbergsestraat 56 8020 Oostkamp M Maison Peinture Gruuthuselaan 2 8020 Oostkamp M Masschelein Brugsestraat 254 8020 Oostkamp Dit is een paragraaf. Klik hier om je eigen tekst toe te voegen.

  Alles bekijken

VERFWERK BV schildersbedrijf

/online verfwinkel

Dudzeelse Steenweg 602 A

8380 Dudzele Brugge België

BTW: BE 0567 534 627

TEL: 0475/32.63.81

© 2021 by verfwerk bv. 

 • Facebook - White Circle
 • Instagram - White Circle
 • LinkedIn - White Circle